Sankt Jørgens Allé 7, 4. th., 1615 København V

Lys Københavner lejlighed med udsigt til kirketårn og byens tage.

Lejligheden ligger meget centralt i København og tilbud af en hver art er lige uden for døren. På 2 minutter kan man være ved Planetariet og søerne og på 10 minutter kan man gå til Rådhuspladsen eller Det Ny Teater, denne lejlighed byder på oplevelser for en hver smag.

En mere klassisk københavner lejlighed skal du lede længe efter. Du får her 3 værelser: En stor opholdsstue med 3 hold vinduer, hvor lyset brager ind og franske glasdøre ind til spisestuen. Det lyse soveværelset ligger ugenert mod gården og byder på en imponerende udsigt med kig til de københavnske tage og kirkespiret. Flot renoveret køkken med 2 lange bordplader som arbejdsplads og selvfølgelig det hvide komfur, der matcher det højglanspolerede køkken. I entreen er der plads til overtøj og skoreol samt udgang til bagtrappen. Badeværelset er ny renoveret med vaske-/tørremaskine, varme i gulvet og sorte klinker på gulv og vægge samt bord og skabsplads. Toilettet er adskilt fra badeværelset med en lille håndvask.
Lejligheden tilbyder endvidere loftrum og tørre plads på loftet.

Lejligheden fremstår meget lys og er udstyret med brede gulvplanker, stuklofter, fyldingsdøre og filt på væggene. Gårdhaven er aflåst og har borde og grill til de lyse sommeraftner, samt en terrasse i første sals niveau. Der er aflåst cykel kælde----r/garage.

Ejendommen gennemgår løbene renovering for opsparede midler, kloarken er ny renoveret, ejendommen har fået omfangsdræn (ingen vand i kælderen under de store regnskyl) og sidste del af facaderenoveringen blev foretaget i 2012.

En flot renoveret citybolig, hvor den originale atmosfære er bevaret.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.